8 Ekim 2013 Salı

Biz Kimiz Diye Sorarsanız


7 bilmiş kadın ... 7 farklı renk; Kırmızı, Mavi, Turuncu,  Dore, Mor, Yeşil ve Pembe. Aramızda endüstri psikoloğu, işletmeci, endüstri mühendisi, vergici, avukat ve şirket yöneticisi var.  Bazılarımız mesleklerini yapıyor, bazılarımız yeni meslek arayışlarına yönelmiş durumda. Bir kısmımız İstanbul’da diğerleri Londra’da yaşıyor. En gencimiz 33, en olgunumuz  40 yaşında. Hepimizin ortak paydası diğer işlerin yanında 7/24 annelik yapıyor ve sohbetten çok hoşlanıyor olmamız.
Birbirimizi eşler ve arkadaşların arkadaşları vasıtasıyla tanıdık, hemen ısındık, her hafta görüşür olduk. Yaklaşık 1 senedir aktif olarak kullandığımız bir What’sApp grubumuz var.  Yemek tarifleri, çocuk/okul sorunları, memleket meseleleri, tatil mekanları, lokanta, güncel sergi ve kitap önerileri, dikis-nakış işleri ve nasıl iyi ebeveyn olurdan tutun da modern çağda evlilik yürütme teknikleri dahil hayata dair her türlü konuyu değerlendiriyoruz. Sabahın ilk ışıklarından gecenin ilerleyen saatlerine kadar konuşacak konularımız hiç bitmiyor. What’sApp’de kahve falı bakmışlığımız bile var.

Dolayısıyla madem her konuda bir fikir beyan ediyoruz, bu enerjimizi  tüm renklerimizle bir bloga dökelim, hep beraber konuşalım, düşünelim, renklenelim, sizlerin de desteğinizle bilmişliğimize bilmişlik katalım dedik.
Umarız bu bloğumuzu okurken keyif alırsınız. Biz yazarken çok keyif alıyoruz çünkü...

Sevgilerimizle….
Bilmis Kadınlar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder