27 Aralık 2013 Cuma

Astrolojik Yeni Yıl Rehberiniz II

Sevgili Bilmiş Kadınlar Kulübü okurları,

Bildiğiniz gibi Astrozenith Danışmanlık'ın sahibi Astrolog Meral Erduran Ilgaz'dan 2014 yılı astrolojik etkilerinin daha detaylı bizlerle paylaşmasını rica ettik. Zevkle okuduğunuzu düşündüğümüz “Astrolojik Yeni Yıl Rehberiniz I” in merak uyandıran ikinci bölümünü sizlerle paylaşıyoruz. 

Sevgilerimizle,

BKK

 

SORUMLULUKLARIMIZI SAHİPLENMEK

Satürn bize bu dünyadaki sorumluluklarımızı, yapılması gereken işleri, aynı zamanda sınırlarımızı ve limitlerimizi hatırlatır. Satürn enerjisi içindeyken yan gelip yatmak mümkün değildir. O içimizdeki başöğretmen, büyük baba, adaletin ve kuralların sesidir. Ekim 2012’den itibaren Akrep Burcunda hareketine devam eden Satürn, o dönemden bugüne sorumluluklarımıza tutkulu ve zorlayıcı bir şekilde yaklaşmamıza, irade ve enerjimizin test edildiği deneyimler yaşamamıza vesile oldu.

Bu dönem hayatımızda azami öneme sahip olan konuların test edildiği bir dönem olabilir. Satürn Akrep bizi hayatta tutan, hayata bağlayan, olmazsa olmazımız konularda ne durumda olduğumuzu sorgulatacaktır. Bu dönem aynı zamanda mirasla ilgili hukuki konular, ortak paylaşımlar, eş ya da iş ortaklığı nedeniyle elde edilen para ve mal varlıkları, vergi, kredi gibi borç/alacak işleriyle ilgili yeni düzenlemeler, kısıtlamalar ya da sorumluluklar getirebilir. Diğer taraftan manevi ve psişik konularla ilgili ciddi çalışmalar ya da bazı kısıtlamalar söz konusu olabilir.

Satürn’ün Akrep Burcundaki hareketinden öncelikli olarak Akrep Burçları etkileniyor. Akrepler bu yıl çalışacak, çalışacak ve çalışacaklar... Sorumluluklar hem kişisel alanda, hem de ilişkiler alanında kendini gösterecektir. Akrepler bu dönemde yeniliktense mevcut konular üzerinde çalışarak üzerlerine aldıkları fazla ve gereksiz sorumluluklardan kurtulabilirler. Akrepler eğer ilişkilerinde derin duygusal paylaşımlarda zorlanıyor ve tıkanıklıklar yaşıyorsa, bu yıl çözüm için önemli olacaktır.

Yengeçler ve Balıklar, çalıştıkları sürece başarı elde etme konusunda şanslılar. Boğa, Aslan ve Kovalar bu yıl “kayıp” olarak gördükleri konuları ve üstlerine üstlerine gelen ağır sorumlulukları bırakabilirler. Farklı alanlarda üstlerine kalan sorumlulukları ne kadar ve neden istediklerine bakabilir ve artık onlara hizmet etmeyen konularda ısrarcı olmaktan vazgeçebilirler. Oğlak ve Başak Burçları Satürn’den sosyal alanda destek alırken Koç, İkizler, Terazi ve Yay burçları Satürn Akrep’ten direk olarak etkilenmeyecekler.



                                                TANRILARIN TANRISI JÜPİTER

Jüpiter bolluk ve bereketle özdeşleştirilen gezegendir. Aynı zamanda adalet ve eşitlikle de bağdaştırılır. Adaleti bilgeliğinden gelir. Tabi Jüpiter sadece şans değil aynı zamanda genişleme ve büyüme gezegenidir. Mevcut konuyu mercek altına alır. “Ne ekersen onu biçersin” sözü Jüpiter etkisini çok güzel anlatır. Jüpiter gelip bizi bulduğunda önceki dönemlerde neler ektiysek şimdi onların büyümüş ve olgunlaşmış halini toplarız.

JÜPİTER 2014’TE KİMLERİ NASIL ZİYERET EDECEK?

Jüpiter bu yıl Yengeç ve Aslan Burcunu ziyaret edecek. Yengeç Burçları, özellikle 2 Temmuz’dan sonra doğanlar, 16 Temmuz 2014’e kadar olan dönemde Jüpiter’in bereketli enerjisinden yararlanabilecekler. Yengeçler kendilerini olgunlaşmış ve içsel olarak kuvvetlenmiş hissedebilirler. 22 Temmuz - 15 Ağustos arası doğumlu Aslan Burçları, senenin ikinci yarısında güçlenerek parlıyorlar. 16 Temmuz 2014 sonrası Aslan Burçları için yaratıcı ve parlak bir dönem olacaktır.

Akrep ve Balık Burçları, 16 Temmuz’a kadar Jüpiter’in koruması altındalar. Manevi tarafları ve iç güçleriyle temas halinde oldukları sürece evren tarafından desteklenip kollandıklarını fark edebilirler. Koç ve Yay Burçları ise, 16 Temmuz 2014 sonrası, kendilerini her zamankinden daha şanslı ve güçlü hissedebilir, yaşam enerjilerini üzerinde çalıştıkları projelere aktarabilirler. Boğa, Başak ve Oğlak Burçları senenin ilk yarısında, İkizler, Terazi, Kova Burçları ise, senenin ikinci yarısında Jüpiter tarafından desteklenip yaptıkları çalışmaların karşılıklarını aldıklarını hissedebilecekler.

2014 yılı astrolojik etkilerinin daha detaylı, kendi haritanız üzerinde nasıl çalıştığını öğrenmek isterseniz 11 Ocak 2014’te yapacağım “2014’e Genel Bir Bakış Semineri”ne katılabilirsiniz. Katılım sınırlı sayıda olacağı için kayıt için benimle zenith@astrozenith.com adresinden irtibata geçebilirsiniz. Detaylar: http://www.astrozenith.com/seminerler/2014e-genel-bir-bakis-semineri/6/

Şimdiden mutlu, başarılı ve huzurlu bir 2014 dilerim.

Sevgilerimle,
Meral Erduran Ilgaz D.F.Astrol.S.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder