4 Şubat 2014 Salı

2014 İlkbahar/Yaz Modası







Geride bıraktığımız moda haftalarından sonra 2014 İlkbahar/Yaz sezonunda neler giyeceğiz, bu    sezon bizleri nasıl parçalar, hangi renkler bekliyor, trend listesinde neler var sizler icin yazdık.  Stilinizde fark yaratmak istiyor ya da "gardrobuma yeni parçalar eklemenin zamanı geldi" diyorsanız listemize bir göz atın. Bakalim sizleri yeni defilelerden/koleksiyonlardan hangi parçalar, hangi renkler heyecanlandıracak…

Sezonda tasarımlar yeniden minimalist, abartıdan uzak, rahatlığın ön plana çıktığı parçalarla dolu. Gündelik koşturma içinde sade, rahat ama şık olabilmeyi hedefliyor. 

Tüm fotoğraflar www.vogue.co.uk sayfasından alıntıdır.




Koleksiyonlar, pastel tonlar, siyah ve beyazın her zamanki üstünlüğü, çiçek desenleri, metalik renkler, ışıltılı süslemeler, romantik, sade ama zarif şıklığı müjdeliyor. 




70’li yılların kabarık diz altı etekleri ve tayyörleri ile yeniden yorumlanmış romantik, zamansız parçalar bizleri bekliyor.





Etkisini devam ettiren yarım üstler (Crop Top), üç boyutlu süsleme detayları, sanatsal, geometrik ve çiçek desenleri ile bezenmiş sweatshirtler giymeye alışık olduğumuz parçalar…





Düz kesim, iç çamaşırı (slip on dress) adı verilen sade kesim elbiseler yine bu sezon gözde parçalardan. Bu sezonda da her kesim, maksi, mini formları ile saten, metalik ve ekose kumaşları ve romantik dantel süslemeleriyle bu elbiseler ön planda olucak.





Pliseleri de unutmamak gerek. Bir çok modacının koleksiyonunda baş rolde pliseler, her zaman olduğu gibi 2014 yaz sezonuna da damgasını vurmuş durumda. Plise deyince akla ilk gelen kolejli (Preppy) bir tarz olsa da, plise  etekler ve elbiseler her zaman olduğu gibi hafif, uçuş uçuş kumaşları, pastel tonları ile her sezon şık, zarif ve zamansızlığı vurguluyor.





Tabiiki tüm bu parçaların olmazsa olmazları aksesuarlar. Kombinlerinizi zarif, şık aksesuarlar ile zenginleştirmeyi sakın unutmayın…

Sevgilerimizle,
Mavi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder